Projecten

Projecten binnen Qare-zorg

Projecten

Ambulante begeleiding

Qare-zorg is continue op zoek naar cliënten met een ambulante hulpvraag.

Afhankelijk van jouw hulpvraag kan een persoonlijke begeleider bij jou thuis komen om jou te ondersteunen.

Je kunt verschillende hulpvragen hebben, bijvoorbeeld ondersteuning rondom financiën, ondersteuning met uitzicht op zelfstandig wonen, ondersteuning in het leggen van sociale contacten, ondersteuning met het inrichten van een structuur in de dag, maar bijvoorbeeld ook ondersteuning in je persoonlijke hygiëne en huishoudelijke ondersteuning. Kortom: Wij staan open om over iedere hulpvraag met jou in gesprek te gaan. Qare-Zorg kan jou helpen met iedere hulpvraag.

Heeft U vragen met betrekking tot ambulante begeleiding? Neem dan contact op middels het contact formulier.

Begeleid wonen

Qare-Zorg is op zoek naar cliënten die een vraag hebben tot begeleid wonen. Qare-Zorg heeft de ambitie om op korte termijn een wooninitiatief op te zetten comfort onze eigen visie, binnen de kaders van de actuele wet- en regelgeving.

Heeft U vragen met betrekking tot begeleid wonen? Neem dan contact op middels het contact formulier.

Project fixatie vrije instelling

Op initiatief van Qare-Zorg zijn we, in samenwerking met innovatiekringdementie (IDE), gaan onderzoeken of het mogelijk is om in de VG sector fixatievrije instellingen te kunnen waarderen en belonen.

Uit het netwerk van Qare-Zorg is een werkgroep ontstaan, waar afgevaardigden van diverse instellingen bij aangesloten zijn.

De huidige werkgroep bestaat vanuit Qare-Zorg uit: Lunet-zorg, ASVZ, Prisma en Ipse de Brugge. Door IDE wordt de werkgroep momenteel aangevuld met Cordaan en V&VN.