Ambulante ondersteuning

Begeleiding bij jou thuis, helemaal gericht op jouw wensen.

Ambulante begeleiding wil zeggen dat jij begeleiding thuis krijgt. Je kunt bijvoorbeeld zelfstandig wonen of je woont nog thuis bij je ouders of verzorgers.

Afhankelijk van jouw hulpvraag kan een persoonlijke begeleider bij jou thuis komen om jou te ondersteunen.

Je kunt verschillende hulpvragen hebben, bijvoorbeeld ondersteuning rondom financiën, ondersteuning met uitzicht op zelfstandig wonen, ondersteuning in het leggen van sociale contacten, ondersteuning met het inrichten van een structuur in de dag, maar bijvoorbeeld ook ondersteuning in je persoonlijke hygiëne en huishoudelijke ondersteuning. Kortom: Wij staan open om over iedere hulpvraag met jou in gesprek te gaan. Qare-Zorg kan jou helpen met iedere hulpvraag.

Wij werken altijd in gezamenlijk overleg met jou. Nadat de hulpvraag duidelijk is geworden tijdens ons keukentafelgesprek, komt er een kort en duidelijk ondersteuningsplan onder te liggen. In overleg komt de persoonlijke begeleider bij jou thuis. Dat kan 1x per week zijn maar dat kan ook vaker zijn. Dat ligt helemaal aan jouw hulpvragen.

Heb je een hulpvraag en wil je dat Qare-Zorg jouw daarbij gaat ondersteunen? Neem dan snel contact op door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen met Koen Teepen 06-51665232